Behandelingen

Body & Mind Massage (holistische massage)
Heb je fysieke klachten, zit je niet lekker in je vel, is alles je te veel of heb je het gevoel dat je jezelf voorbij loopt? Dan is het misschien tijd om eens even stil te staan bij jezelf. Om te kijken wat er nu eigenlijk aan de hand is. En wat je lichaam je al een tijdje probeert te vertellen.
Het is een volledige lichaamsmassage (behalve de intieme delen), dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. Deze massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken.


Ontspanningsmassage
Een weldadige massage van anderhalf uur waarbij even niets hoeft. Liggend onder warme handdoeken kan je lichaam zich heerlijk ontspannen, terwijl ik je van top tot teen (behalve de intieme delen) met warme olie masseer. En als je lichaam zich ontspant, ontspant ook je geest. Dat is het mooie van een ontspanningsmassage.
Massage van de rug, nek en schouders
De schouders en nek zijn plaatsen waar psychische spanningen zich vastzetten, maar ook vaak in de lage rug.
Diverse technieken zoals petrissage (knedingen), drukpunten, fricties (wrijvingen) en effleurages (strijkingen) zijn gericht op de rug en benen tijdens de massage, waardoor klachten kunnen verlichten. Rugmassage kan pijnlijk zijn, maar zal uiteindelijk een effect hebben en de doorstroming herstellen. Door de massage op de spieren worden de spanningen los gemasseerd, de doorbloeding gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd. De massage van de rug zal uiteindelijk een ontspannend effect hebben.

Pedicure
Doordat onze voeten veel te verduren hebben is voetverzorging zeer belangrijk. Wanneer je niet regelmatig naar de pedicure gaat, kun je klachten krijgen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijke kloven. Regelmatige voetverzorging helpt eventuele klachten te voorkomen. Kortom; voetverzorging is niet alleen zeer belangrijk, het voelt ook heerlijk aan en het ziet er verzorgder uit.


Manicure
is de verzorging van de nagels en de handen. Het is een essentiële verzorging.”
Als u graag verzorgde nagels hebt, kan u kiezen voor een manicure van de natuurlijke nagels. Hierbij wordt de natuurlijke nagel volledig verzorgd, in vorm gevijld en afgewerkt met een nagelriemolie. Je kan er ook voor kiezen om je nagels te lakken in een kleurtje of om je nagels te polijsten.

Manicure - Beauty Calumma


Zorgmassage

Deze unieke zorgmassage is een echte relaxerende massage die tot doel heeft een bijdrage te leveren aan jouw ‘welbevinden’. Door het opheffen van spanning in het lichaam komt een ontspanning op gevoelsniveau tot stand. Speciaal voor mensen met de diagnose: kanker, CVS, fibromyalgie, dementie, fysieke beperkingen en ook voor mensen die palliatief zijn.
Je kan tijdens de massage ervaren dat je lichaam ondanks alle pijn toch nog fijn kan aanvoelen. De zachte aanrakingen geven je diepe ontspanning. Ze helpen je ook om je lichaam opnieuw te aanvaarden.
Een zorgmassage geeft geen genezing, maar kan een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven.