Behandelingen

Body & Mind Massage (holistische massage)
Heb je fysieke klachten, zit je niet lekker in je vel, is alles je te veel of heb je het gevoel dat je jezelf voorbij loopt? Dan is het misschien tijd om eens even stil te staan bij jezelf. Met een holistische massage zorgen we dat je lichaam heelt door fysieke blokkades op te heffen en je lichaam op een diep niveau te ontspannen.
Het is een massage (behalve de intieme delen), dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, het opheffen van blokkades en eventuele triggerpoints maar ook op de geestelijke ontspanning. Deze massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken.


Ontspanningsmassage
Een zalige massage van een uur of 75 minuten (op vraag kan het ook een massage zijn van anderhalf uur) waarbij even niets hoeft. Liggend onder warme handdoeken kan je lichaam zich heerlijk ontspannen, terwijl ik je met warme olie masseer. En als je lichaam zich ontspant, ontspant ook je geest. Dat is het mooie van een ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.


Massage van de rug, nek en schouders
De schouders en nek zijn plaatsen waar psychische spanningen zich vastzetten, maar ook vaak in de lage rug.

Een veel voorkomende klacht is die van pijnlijke nek en schouderspieren. Door een verkeerde werkhouding, stress of andere oorzaken kunnen die spieren soms als gespannen kabels aanvoelen en veel pijn veroorzaken.
Rugmassage kan pijnlijk zijn, maar zal uiteindelijk een effect hebben en de doorstroming herstellen. Door de massage op de spieren worden de spanningen los gemasseerd, de doorbloeding gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd. De massage van de rug zal uiteindelijk een ontspannend effect hebben.

Pedicure
Doordat onze voeten veel te verduren hebben is voetverzorging zeer belangrijk. Wanneer je niet regelmatig naar de pedicure gaat, kun je klachten krijgen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijke kloven. Een pedicure behandeling bestaat uit; desinfecteren van de voeten, nagels knippen, verwijderen van overtollig eelt, likdoorns en kloven. Een regelmatige voetverzorging helpt eventuele klachten te voorkomen. Kortom; voetverzorging is niet alleen zeer belangrijk, het voelt ook heerlijk aan. Want onze voeten zijn het eerst uit bed en gaan er als laatste in, dus als je bedenkt wat onze voeten dagelijks ondergaan is een pedicure dan geen luxe maar een voorrecht.


Manicure
is de verzorging van de nagels en de handen. Het is een essentiële verzorging.”
Als u graag verzorgde nagels hebt, kan u kiezen voor een manicure van de natuurlijke nagels. Hierbij wordt de natuurlijke nagel volledig verzorgd, in vorm gevijld, de nagelriemen worden bijgewerkt en je nagels worden altijd verzorgd met een nagelriemolie. Je kan er ook voor kiezen om je nagels te lakken met gelish omdat de gewone nagellak die het na enkele dagen al laat afweten kan je kiezen voor gelish. •Soak off gel = gellak = gelish: het zijn synoniemen voor wat wij gewoon gellak noemen. Het is een gel die je eenvoudig aanbrengt, net als een nagellak, maar die langer blijft zitten en sterker is dan nagellak.

Of als je nog steviger nagels wil kan je kiezen voor gelnagels, heeft u last van ingescheurde of gespleten nagels? Nagels die niet stevig genoeg zijn? om ze lang te houden? Wilt u af van het nagelbijten? Zet dan nu de stap in de richting voor mooie en verzorgde nagels!
Om de 3 weken komt u langs voor het bijvullen van uw nagels, de verzorging van
uw handen en een heerlijke handmassage. Tussendoor hoeft u niets meer aan uw
nagels te doen, terwijl ze er altijd tip-top uit zien

Manicure - Beauty Calumma


Zorgmassage

Deze unieke zorgmassage is een echte relaxerende massage die tot doel heeft een bijdrage te leveren aan jouw ‘welbevinden’. Door het opheffen van spanning in het lichaam komt een ontspanning op gevoelsniveau tot stand. Speciaal voor mensen met de diagnose: kanker, CVS, fibromyalgie, dementie, fysieke beperkingen en ook voor mensen die palliatief zijn.
Je kan tijdens de massage ervaren dat je lichaam ondanks alle pijn toch nog fijn kan aanvoelen. De zachte aanrakingen geven je diepe ontspanning. Ze helpen je ook om je lichaam opnieuw te aanvaarden.
Een zorgmassage geeft geen genezing, maar kan een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven.